Hojskoj


Allt som har med hojjar tycker vi på Classic Bikes är skitkul, därför kunde vi inte låta bli att fixa en sida som inte har med försäljning att göra utan bara lite blandat godis. Bilder och länkar utan någonsomhelst ordning. Här slänger vi in sådant som vi tycker ni borde se eller känna till!
Mycket nöje! / Sune

Loud Pipes save lifes - Om grannens hunds skällande gör dig vansinnig, har du lösningen här. Starta bågen vid fyra varje morgon i en veckas tid...

Husvagnstrike - Ja, det är ett amerikanskt bygge...självklart. Big is beautiful? Jag skulle hellre göra en tarmsköljning än köra den där...

TZ750 - Ett riktigt tvåtaktsmonster på drygt 140hk och god för 300km/h+ ...Finge jag chansen att testa skulle jag använda både blöjor och fallskärm. Att åka med här är dock riskfritt. Helskärmsläge och hög volym! :-)

MC-Traktor?
Detta ger mig onekligen en ny syn på trädgårdsarbete! Tvåhjulig gräsklippare vore en succé!

Snyggaste mätaren hittade jag på en Ariel under Classic Racing i Karlskoga!

Lützen - Om du vill röka ner omgivningen utan att för den skull lägga pengar på att bränna däck, kan detta vara lösningen. En tvåtaktare med 48 (!) cylindrar...babianarmar är ett plus.

Motorsågsmassakern - 24 motorsågar driver denna mc. Det roligaste är att den saknar elstart...Stopp vid rödljuset? Ryck, ryck, ryck..

Att hojjar är upphetsande råder väl inget tvivel om?

Hojtest - Det här är ett av de roligaste filmklippen jag sett någonsin. Jamie Whitham provkör en R1:a, och i England måste tydligen försäljaren åka med...Arrangerat självfallet, men grymt kul!